Celebrul “Happy meal” are acum o variantă de noapte! O promoţie lansată de proprietarul unui bar din centrul Capitalei a fost adoptată rapid şi de alte localuri româneşti, aducând un zâmbet pe faţa băutorilor de bere fără alcool.

bere_fara_alcool_jucarie.jpg
Pe scurt, clienţii barurilor participante primesc o jucărie adorabilă pentru fiecare 3 beri fără alcool comandate. “E ceva simbolic: un muţunache de pluş, o prinţesă Barbie, trenuleţul Thomas, un Tamagotchi... Băutorii de bere fără alcool le apreciază, se joacă cu ele ore în şir şi revin adesea în barul nostru. Au şi masa lor specială, mai mică, şi ne gândim să angajăm un clovn care să le facă animale din baloane!”, povesteşte un chelner.

Atunci când vine chelnerul şi ceri ‘un meniu Happy Beer’ te simţi mult mai puţin jenat decât atunci când ceri ‘trei beri fără alcool’. Până nu de mult, existau bărbaţi care plecau din barul nostru deshidrataţi fiindcă erau cu maşina şi le era ruşine să ceară bere ‘din aia’”, adaugă ospătarul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Saturday, 28.03.2015 13:46 Monden

National Cinematografic