Promovăm adevăratele valori româneşti! Capatos şi Măruţă şi-au unit forţele şi organizează Centurovision

Eurovision-ul e istorie! Doi dintre corifeii mizeriilor TV, Dan Măruță și Cătălin Capatos, anunță lansarea unui eveniment infinit mai penibil: Centurovisionul. Și, într-adevăr, când doi dintre oamenii care au oferit unele dintre cele mai penibile emisiuni din istoria televiziunii își unesc forțele, sunt toate șansele ca proiectul lor să umilească Eurovision-ul la capitolul penibilitate.

”Concurentele noastre nu vor cânta, e adevărat, dar vor presta, dacă înțelegeți ce vreau să spun”, a încercat să pară misterios Cătălin Capatos. ”Dar nu vă pot spune ce și cu cine vor presta, că vreau să păstrez suspansul. O să vedeți mâine seară, când vom da emisiunea, despre ce e vorba. Va fi ceva la care sigur nu vă așteptați.”

O mare noutate a Centurovisionului stă în faptul că vor exista mai multe probe, nu doar una singură, ca la Eurovision. ”Va fi ceva spectaculos”, promite Dan Măruță. ”Pe lânga proba de dat din gură, care există și la Eurovision, vom avea și probe de etalat boli venerice, de băgat obiecte excentrice în gură sau proba de cântărit botoxul și silicoanele din corp.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
12 mai 2017 19:50
Citește mai mult despre: Capatos Eurovision Maruta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult