Prompți! Pentru că temperaturile au scăzut sub 35 de grade, RATB a dat drumul la căldură în autobuze

RATB dovedește încă o dată că ține la călătorii săi. Îngrijorați că, odată cu trecerea verii, temperaturile au început să scadă sub 35 de grade, reprezentanții liniei de transport în comun au hotărât că este momentul să dea drumul la căldură în autobuze, mai mulți călători fiind îngrijorați că organismele lor nu vor face față schimbărilor bruște de temperatură.

„Călătorii noștri sunt obișnuiți cu o anumită climă, în autobuzele noastre, în speță cea subtropicală, cu temperaturi ridicate și umezeală de la transpirație. Cum toată vara s-au obișnuit să circule la 65-70 de grade – temperatura constantă din autobuze și troleibuze, pe timpul verii – acum, odată cu trecerea la temperatura de toamnă, ar putea simți un disconfort. Nu e ușor să treci brusc de la 65 de grade la 60, nu știi cum reacționează organismul”, a declarat Decebal Popescu, climatolog în cadrul RATB.

„Eu deja trecusem la două căciuli, când temperatura din autobuz a scăzut sub 60 de grade. Noroc că cei de la RATB au dat drumul la căldură, altfel riscam să mă îmbolnăvesc”, spune un hipster care merge cu autobuzul de când i s-a stricat bicicleta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
4 septembrie 2015 11:33
Citește mai mult despre: autobuz caldura RATB

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult