Proprietarii de BMW, obligaţi să-şi monteze plug ca să deszăpezească liniile de tramvai

Indiferent că ai un X5 nou-nouţ sau un “ursuleţ” hodorogit cu numere de Bulgaria, statul ţi-a găsit de lucru! Pe timpul iernii, proprietarii de BMW vor fi obligaţi să-şi monteze un plug pentru zăpadă şi vor ajuta la desfăşurarea în condiţii bune a traficului prin curăţarea liniilor de tramvai.

“E crucial să deszăpezim mai întâi tramvaiul, pentru că acoperă multe zone din oraş şi poate transporta un număr imens de călători”, a precizat Manfred Cuza, consultant al Primăriei Capitalei. “Ei bine, cine petrece mai mult timp pe linia de tramvai, uneori chiar mai mult decât tramvaiele? Clasicul BMW alb, fireşte.”

Pentru ca posesorii de maşini bavareze să nu se supere, Primăria a promis că le va pune la dispoziţie un catalog întreg de pluguri pentru deszăpezire. “Avem toate modelele, de la cele cu paiete şi cristale Swarovski până la cele ‘grunge’ cu efect de rugină şi cârpite cu scotch. Ca să se potrivească cu personalitatea fiecărei maşini”, a adăugat angajatul Primăriei.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
13 ianuarie 2017 08:01

Alte articole

Vezi mai mult