Prostituate arestate pentru că recrutau proxeneţi minori

Poliţiştii de la DIICOT au demascat întreagă o reţea de prostituate care recrutau proxeneţi minori şi îi obligau să facă trafic de carne vie. Anchetatorii urmăreau de mult această pistă, însă abia acum au strâns suficiente probe pentru a face arestări.

Capul reţelei de prostituate este Nicoleta Pupăză, prostituată de cetăţenie română, în vârstă de 28 de ani, cunoscută în lumea interlopă ca Nico-ţâţe-tari. În ciuda aparenţei de simplă prostituată sexy, s-a dovedit că femeia făcea mai mult decât sex pe bani. Împreună cu alte câteva prostituate de bani-gata, ea a pus la punct o reţea de proxenetism care se extinde în câteva ţări.

Modul de funcţionare a reţelei era destul de simplu: prostituata aborda bărbaţi tineri, de obicei din mediul rural, promiţându-le sume de bani şi un loc de muncă în străinătate. Apoi le lua actele şi îi obliga să facă proxenetism, în condiţii absolut inumane.

De multe ori proxeneţii erau vânduţi mai departe altor prostituate, care îi exploatau fără milă. Tinerii ajungeau astfel să facă lucruri inimaginabile, de care acum se ruşinează. De exemplu, ei erau obligaţi de prostituate să cronometreze partidele de sex cu clientul, să negocieze preţul şi chiar să conceapă promoţii, de tipul „plăteşti un sex normal şi oral scurt şi primeşti un anal gratis.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
20 septembrie 2010 14:37

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult