Protest anti-acciză! Un taximetrist intră în silenzio stampa. Clienţii, văduviţi de înţelepciunea lui

După mărirea accizei la benzină, Benone Pălmaşu, zis Gascoin, taximetrist cu state vechi din Capitală, a ales o formă extremă de protest. El ameninţase şi în trecut că dacă nu se vor îmbunătăţi condiţiile în care-i şmenuieşte pe fraierii sau ghinioniştii care i se urcă în maşină, va recurge la măsuri radicale. Prin urmare, Benone a decis acum trei zile să intre în silenzio stampa.

Astfel, clienţii săi au surpriza să constate că el tace pe toată durata cursei, privându-i de comentariile profesioniste şi opiniile solid fundamentate în diverse domenii, de la motorizarea maşinilor germane până la politica externă a Rusiei. Călătorilor le-a fost retras privilegiul de-a afla cum a dus-o el pe Drăguşanca odată acasă şi ea a încercat să-l seducă, dar el s-a ţinut tare şi a refuzat-o. Cât despre exclamaţii de tipul “… cum te bagi, băăă săraculeee?!!” sau îndemnuri din categoria “s-o iau pe mă-ta pe locu’ mortului, fraiere!” – acestea sunt deja istorie.

Pentru a arăta că nu se joacă, taximetristul a tăiat inclusiv manelele ce răzbăteau, vioaie sau jeluitoare, din bord. Mai mult, el le-a spus unor apropiaţi că dacă Ponta nu va reveni asupra scumpirii, e decis să scoată CD-ul de la oglinda retrovizoare, dar mai ales să demonteze toate cruciuliţele şi iconiţele cu care şi-a tapetat interiorul Logan-ului: “Dacă ei aşea vrea, ca să nu am protecţie împotriva la accidente, treaba lor, io protestez până la capăt!”, rămâne de neclintit Gascoin.

Autor: Harald (aka Apatrid)

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
6 aprilie 2014 10:04

Alte articole

Vezi mai mult