Capitala neoficială a Moldovei, Tecuciul, este scena unor proteste de amploare încă de la primele ore ale dimineţii! Mai mulţi alcoolici din localitate cer modificarea programului cârciumii pe care o frecventează, susţinând că s-au săturat să se trezească cu noaptea-n cap.

protestul_drojdierilor.jpg

În prezent, birtul deschide la ora 6 dimineaţa, însă beţivii spun că o oră mult mai potrivită ar fi 9, ca să aibă timp să îşi bea cafeaua "ca oamenii" înainte să meargă la băut. "Aţi văzut ce scrie pe uşa cârciumii? De la 6 dimineaţa la miezul nopţii? Ce suntem noi, roboţi? Pentru asta am luptat la Revoluţie, ca să ieşim din casă tot pe întuneric şi pe ger?", s-au văitat drojdierii strânşi în faţa localului.

"Patronul micului stabiliment cu păcănele şi alcool a încercat să le explice drojdierilor că nimeni nu îi obligă să vină exact la ora deschiderii şi nici să stea până se termină programul, dar dracu se înţelege cu carmoliştii ăştia", a declarat un negociator trimis de Jandarmerie, la scurt timp după a opta încercare eşuată de a discuta cu liderii manifestaţiei.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 26.05.2017 02:20 Monden

National Cinematografic