Protest în Tecuci! Zeci de beţivi cer ca birtul să nu mai deschidă aşa devreme, ca să doarmă şi ei mai mult

Capitala neoficială a Moldovei, Tecuciul, este scena unor proteste de amploare încă de la primele ore ale dimineţii! Mai mulţi alcoolici din localitate cer modificarea programului cârciumii pe care o frecventează, susţinând că s-au săturat să se trezească cu noaptea-n cap.

În prezent, birtul deschide la ora 6 dimineaţa, însă beţivii spun că o oră mult mai potrivită ar fi 9, ca să aibă timp să îşi bea cafeaua „ca oamenii” înainte să meargă la băut. „Aţi văzut ce scrie pe uşa cârciumii? De la 6 dimineaţa la miezul nopţii? Ce suntem noi, roboţi? Pentru asta am luptat la Revoluţie, ca să ieşim din casă tot pe întuneric şi pe ger?”, s-au văitat drojdierii strânşi în faţa localului.

„Patronul micului stabiliment cu păcănele şi alcool a încercat să le explice drojdierilor că nimeni nu îi obligă să vină exact la ora deschiderii şi nici să stea până se termină programul, dar dracu se înţelege cu carmoliştii ăştia”, a declarat un negociator trimis de Jandarmerie, la scurt timp după a opta încercare eşuată de a discuta cu liderii manifestaţiei.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
26 mai 2017 00:05
Citește mai mult despre: betivi program Tecuci

Alte articole

Vezi mai mult