Proteste de stradă ale onaniştilor împotriva piesei „Dragostea se face-n minim doi” a lui Alex Velea

Mii de onanişti s-au strâns azi în zonele centrale ale marilor oraşe din ţară, ca să protesteze împotriva discriminării pe care o promovează o piesă a lui Alex Velea, „Dragostea se face-n minim doi”. În opinia liderilor onanişti, versurile piesei transmit un mesaj greşit, care ar putea duce la o scădere drastică a numărului de onanişti români.

„Doar cineva care nu ştie ce e dragostea poate susţine o asemenea inepţie. O labă de piesă, că altfel nu pot să-i spun. Pentru majoritatea românilor, prima noapte de dragoste a însemnat o activitate care implica o singură persoană. Nu două, nu mai multe”, s-a revoltat Robert Acrişor, un onanist de 25 de ani din Bucureşti.

Onaniştii spun că există două variante prin care Alex Velea îţi poate spăla păcatele pentru discriminarea pe care o promovează piesa sa. „Ori schimbă titlul şi versurile piesei, ori lansează o nouă piesă, «Dragostea se face de unul singur». În caz contrar, va ajunge pe mâna noastră şi nu cred că îş doreşte acest lucru”, a ameninţat acelaşi Robert Acrişor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
26 octombrie 2012 14:10

Alte articole

Vezi mai mult