Proteste la Muzeul Ţăranului, după ce s-a anunţat că ai reducere la film dacă pe iubita ta o cheamă Valentin

Încă un scandal la Muzeul Ţăranului! Câteva zeci de creştini furioşi, în frunte cu un samurai dac călare pe un mistreţ, s-au adunat astăzi în faţa cinematografului din incintă, nemulţumiţi de cea mai nouă promoţie a muzeului: 50% reducere la film dacă vii cu iubita şi o cheamă Valentin.

„Ţăranul român nu e homosexual, sau dacă e, în niciun caz nu umblă cu alt ţăran pe nume Valentin! România nu e Sodoma! Şi dacă pe iubita mea o cheamă George?!”, au strigat protestatarii, agitând steaguri, lupi dacici şi icoane cu sfinţi pe care nu îi cheamă Valentin, precum Petru, Grigore sau Dumitru.

În urma sesizărilor, forţele de ordine au intervenit şi i-au îndepărtat pe manifestanţi, fără să fie necesară întreruperea proiecţiei, un documentar despre tradiţia muzicală a triburilor yanomami din Amazonia.

Conducerea Muzeului a anunţat că era vorba despre „Valentina”, însă persoane cu intenţii neclare au şters ultima literă de pe afişul care anunţa reducerea. Principalii suspecţi, singurul cuplu de homosexuali din Bucureşti care include un Valentin, au declarat că ei sunt la Sinaia în această perioadă.

Scris de Vasile
14 februarie 2018 13:02
Citește mai mult despre: film homosexuali mtr Valentine's Day

Alte articole

Vezi mai mult