This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Încă un protest al taximetriştilor bucureşteni eşuează lamentabil! Potrivit COTAR, nici măcar unul din cei 35.000 de şoferi aşteptaţi în Piaţa Victoriei n-a vrut să vină, motivând că "e prea scurtă cursa, boss".

taximetrist_protest_anulat.jpg
Doar câţiva dintre taximetrişti au spus că ei se retrag în Berceni, aşa că dacă e vreun miting acolo, face 50 de lei. Alţii au anunţat că vin în 5 minute, apoi în 10, apoi n-au mai dat nici un semn, spun organizatorii.

"E greu să-i mobilizezi pe colegi, dar atunci când reuşeşti, sunt o forţă de neoprit. Ca o avalanşă galbenă care nu opreşte la roşu, nu opreşte la pieton, nu opreşte la prioritate, nu opreşte la nimic. O avalanşă de zăpadă galbenă!", spune liderul organizaţiei, fostul campion la barbut Geani zis Briceag.

Deşi manifestaţiile de protest se lasă aşteptate, revolta faţă de aplicaţiile de ridesharing e tot mai puternică în rândul transportatorilor. "Ăştia cu UBER ne iau pâinea de la gură şi nici măcar nu sunt şoferi profesionişti", spune Jean Şulea, şofer profesionist la o firmă de taxi din Capitală, înjurând spasmodic şi trăgând înapoi piciorul scos pe geam. "Să-mi bag p..a, e al treilea şlap care-l pierd azi. Ţine dăcât puţin de volan, şefuţu, până caut un şlap în torpedou. Din cauza la UBER o să rămân desculţ, mânca-ţi-aş!"

Scris de Vasile | Wednesday, 13.12.2017 15:31 Monden

National Cinematografic