Încă un protest al taximetriştilor bucureşteni eşuează lamentabil! Potrivit COTAR, nici măcar unul din cei 35.000 de şoferi aşteptaţi în Piaţa Victoriei n-a vrut să vină, motivând că "e prea scurtă cursa, boss".

taximetrist_protest_anulat.jpg
Doar câţiva dintre taximetrişti au spus că ei se retrag în Berceni, aşa că dacă e vreun miting acolo, face 50 de lei. Alţii au anunţat că vin în 5 minute, apoi în 10, apoi n-au mai dat nici un semn, spun organizatorii.

"E greu să-i mobilizezi pe colegi, dar atunci când reuşeşti, sunt o forţă de neoprit. Ca o avalanşă galbenă care nu opreşte la roşu, nu opreşte la pieton, nu opreşte la prioritate, nu opreşte la nimic. O avalanşă de zăpadă galbenă!", spune liderul organizaţiei, fostul campion la barbut Geani zis Briceag.

Deşi manifestaţiile de protest se lasă aşteptate, revolta faţă de aplicaţiile de ridesharing e tot mai puternică în rândul transportatorilor. "Ăştia cu UBER ne iau pâinea de la gură şi nici măcar nu sunt şoferi profesionişti", spune Jean Şulea, şofer profesionist la o firmă de taxi din Capitală, înjurând spasmodic şi trăgând înapoi piciorul scos pe geam. "Să-mi bag p..a, e al treilea şlap care-l pierd azi. Ţine dăcât puţin de volan, şefuţu, până caut un şlap în torpedou. Din cauza la UBER o să rămân desculţ, mânca-ţi-aş!"

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 13.12.2017 18:31 Monden

National Cinematografic