În toiul nopţii, ministrul Maricel Velea a anunţat că voluntarii parohiilor nu vor mai împărţi lumina de Paşti împreună cu poliţiştii - dar oare care sunt dedesubturile acestei răsturnări de situaţie?

patriarh_suparat_exclus_inviere.jpg

Potrivit unor surse apropiate Bisericii, protocolul între Ministerul de Interne şi Biserică ar fi fost denunţat... chiar de Biserică, după ce a devenit evident că oamenii care vor merge din uşă în uşă urmează să primească de la populaţie ouă roşii, cozonac şi mai ales mici sume de bani.

"Există zvonuri că însuşi Preafericitul Daniel şi-ar fi pierdut cumpătul, urlând că n-are de ce să împartă 'ciubucul' cu 'gaborii'. Bineînţeles, sunt poveşti complet nefondate, întâistătătorul Bisericii noastre n-ar folosi niciodată cuvinte ca 'împărţit'", explică Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR.

Ministrul Maricel Velea nu a putut fi contactat, în fotoliul ministerial negăsindu-se în momentul de faţă decât geaca.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 16.04.2020 11:56 Monden

National Cinematografic