ProTV, desemnat oficial drept postul TV care reia de cele mai multe ori unul și același film

Deşi este în topul audienţelor, ProTV n-a mai dat un film bun de peste 15 ani. Ba, mai mult, ultimul film de pe ProTV care nu a fost dat în reluare a putut fi văzut acum mai bine de 5 ani. Doar cei mai bătrâni îşi amintesc că în decembrie 1995, când a fost lansat postul, ProTV-ul a difuzat un film decent în premieră, însă nimeni nu-şi mai aminteşte care este acesta.

Cu toate acestea, ProTV nu duce lipsă de fani. „ProTV are cele mai tari filme! Şi, dacă nu le înţelegi din prima, nu e o problemă, că absolut toate filmele sunt reluate de zeci sau chiar sute de ori. Eu, de exemplu, am văzut Academia de Poliţie de peste 300 de ori, Greu de ucis de 174 de ori, iar filmele cu Steven Seagal de vreo 60 de ori. Şi abia aştept să le mai revăd de alte zeci de ori”, a povestit o gospodină îndrăgostită de ProTV şi de menopauză.

Filmul-vedetă de la ProTV rămâne însă Singur acasă, care are toate şansele ca până la sfârşitul acestui an să fie difuzat a 1000-a oară. „Obiectivul nostru este ca puştiul din Singur acasă să aibă mai multe apariţii la ProTV decât Andreea Esca”, a spus Adrian Sârbu, bossul trustului Pro.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 septembrie 2012 03:09

Alte articole

Vezi mai mult