ProTv lansează iViol, aplicaţia care monitorizează în timp real crimele şi violurile din România

Nebunie totală pe internet după ce trustul unde prezintă Andreea Esca știrile a lansat aplicaţia aşteptată de ani de zile de telespectatorii care nu mai aveau răbdare până la ştirile de la ora 17 pentru a se pune la curent cu toate nenorocirile din timpul zilei. Se pare că serverul iTunes a clacat după nici două ore, fiind necesară intervenţia echipei Apple pentru a remedia situaţia.

„Suntem mândri de ce am realizat. De mult ne doream să putem oferi mult mai mult decât 3-4 crime şi câteva violuri pe zi, înghesuite la ora 17. Ştirile de la ora 19 au îndobitocit poporul cu Gigi Becali şi Bianca Drăguşanu. Din respect pentru telespectatori am lansat această bijuterie de aplicaţie care te informează imediat ce a mai avut loc o avalanşă, o inundaţie, ceva. Se pot da şi like-uri”, a făcut cu ochiul Ioan Măcelaru, directorul ştirilor de la ora 17.

Aplicaţia este utilizată deja cu real interes de zeci de mii de români dornici să afle ce nenorociri li s-au mai întâmplat concetăţenilor. „De când m-am trezit am presimţit că s-a întamplat ceva. Peste nici 10 minute aplicaţia m-a alertat că în Neamţ a avut loc un atac de urs, deci am avut dreptate. Aştept acum să văd dacă mai apare ceva, dacă nu, mă duc să fac de mâncare”, a declarat satisfăcută domna Isaura, pensionară.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
18 mai 2014 10:05

Alte articole

Vezi mai mult