Provincial bătut în Drumul Taberei după ce a întrebat unde e staţia de metrou

Un cetăţean venit din provincie a fost linşat de mai mulţi locuitori din Drumul Taberei, care au crezut că omul face mişto de ei, pentru că a întrebat unde e cea mai apropiată staţie de metrou. Locuitorii din Drumul Taberei spun că au fost ofensaţi de întrebarea provincialului: ”Să ne lase în durerea noastră, că ni s-a promis metrou de zeci de ani şi tot nu avem. Chiar trebuie să ne umilească?”, spune Robert Acrişor, unul din oamenii care l-au bătut pe provincial.

Când a aflat că cea mai apropiată staţie e la distanţă mare de cartier, cetăţeanul a întrebat unde e intrarea în Parcul Moghioroş, că ar vrea să se odihnească, dar asta nu a făcut decât să agraveze lucrurile: ”Au început să mă înjure, că ce, eu nu ştiu că parcul e închis de doi ani? Am chemat un echipaj de poliţie, dar când au aflat situaţia m-au bătut şi poliţiştii, motivând că i-am făcut să-şi rupă maşina degeaba prin gropile din Drumul Taberei”, povesteşte cetăţeanul inconştient.

Nedumerit de situaţia din Drumul Taberei, provincialul a întrebat naiv: ”Dar primarul vostru ce face? Cu ce se ocupă, dacă metrou nu aveţi, parc nu aveţi?”. În acel moment oamenii au scos cuţitele şi l-au fugărit, de nervi. Provincialul povesteşte că din fericire a reuşit să se ascundă într-unul din şanţurile imense din cartier, pe care nu şi le poate explica: ”Se lucrează la Canalul Bucureşti-Dunăre? Că metrou am înţeles că nu sunt şanse să se facă”, a mai spus provincialul.

Scris de Ionut
11 iunie 2014 17:06

Alte articole

Vezi mai mult