PSD a minţit! Dacă chiar mărea pensiile, Tataee de la BUG Mafia n-ar fi plecat din ţară

Așa zisele măriri de salarii și pensii nu afectează doar pe cei tineri care trebuie să ducă țara în spate ci și pe cei bătrâni care nu mai pot face față traiului de zi cu zi. Este și cazul lui Tataee care, iată, ajuns la o vârsta înaintată, a zis că preferă să trăiască în Barcelona și să revină în țară doar pentru proiecte muzicale.

„Așa începe, oameni buni, vă dau scris. Când încep să plece și bătrânii din țară e nasol. Știți că Djuvara, ăla de a trăit 100 de ani, a trebuit să fugă din țară? Aproape 50 de ani a stat acolo și, ce credeți, după ce a fugit el, au venit comuniștii la putere. La fel și regele Mihai, și el era bătrân și mai venea pe-aici doar cu proiecte legate de monarhie, altfel, iubea țara din Elveția”, a explicat un specialist în emigrări.

Nu se știe exact care sunt motivele pentru care Tataee a decis să plece din țară, dacă a fost pentru că i-au promis că-i măresc pensia, și acum o are mai mică decât înainte, sau pentru că i-au promis mai puține taxe, și acum plătește dublu. În lumea muzicală trupa Iris a fost singura care a luat act de plecarea colegului de breaslă și a anunțat că se desparte de Cristi Minculescu și fiecare va cânta separat, până se lămuresc lucrurile.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
16 aprilie 2018 19:04

Alte articole

Vezi mai mult