Noua lege a salarizării a convins mii de români să caute un loc de muncă la stat! Chiar şi cel mai productiv individ din România, cerşetorul Bobo din Piaţa Romană, a declarat recent că îi surâde să-şi depună dosarul pentru un post de funcţionar debutant la Primărie.

boschetar_functionar_stat.jpg

Fost vicedirector la o bancă importantă, Bobo din Romană a devenit, iniţial, cerşetor part-time ca să-şi rotunjească veniturile, dar a renunţat la jobul său corporatist când încasările din cerşit le-au depăşit cu mult pe cele oficiale.

“Dacă prind locul ăla bun la gura de metrou, fac zilnic de câteva acţiuni la Google. În plus, programul e flexibil - dacă am chef într-o zi să fac un city break în Dubai sau o escapadă în Thailanda, nu-mi cere nimeni socoteală”, mărturiseşte acesta. “La stat aş câştiga tot atât, dar aş depune mai puţin efort şi n-ar trebui să umblu ciufulit şi să vorbesc singur.”

Din păcate, Bobo n-a apucat încă să îşi depună candidatura la Primărie pentru că, atunci când nu stârneşte mila trecătorilor îmbrăţişând un câine lăţos, e ocupat până peste cap cu dezvoltarea unui mall în sectorul 1 al Capitalei.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 12.04.2017 16:11 Monden

National Cinematografic