PSD anunţă salarii atât de mari pentru bugetari încât şi cerşetorul de la Romană vrea să se angajeze la stat

Noua lege a salarizării a convins mii de români să caute un loc de muncă la stat! Chiar şi cel mai productiv individ din România, cerşetorul Bobo din Piaţa Romană, a declarat recent că îi surâde să-şi depună dosarul pentru un post de funcţionar debutant la Primărie.

Fost vicedirector la o bancă importantă, Bobo din Romană a devenit, iniţial, cerşetor part-time ca să-şi rotunjească veniturile, dar a renunţat la jobul său corporatist când încasările din cerşit le-au depăşit cu mult pe cele oficiale.

“Dacă prind locul ăla bun la gura de metrou, fac zilnic de câteva acţiuni la Google. În plus, programul e flexibil – dacă am chef într-o zi să fac un city break în Dubai sau o escapadă în Thailanda, nu-mi cere nimeni socoteală”, mărturiseşte acesta. “La stat aş câştiga tot atât, dar aş depune mai puţin efort şi n-ar trebui să umblu ciufulit şi să vorbesc singur.”

Din păcate, Bobo n-a apucat încă să îşi depună candidatura la Primărie pentru că, atunci când nu stârneşte mila trecătorilor îmbrăţişând un câine lăţos, e ocupat până peste cap cu dezvoltarea unui mall în sectorul 1 al Capitalei.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Vasile
12 aprilie 2017 14:04

Alte articole

Vezi mai mult