PSD îşi răsplăteşte clientela: Floricica Dansatoarea, trimisă la Eurovision fără concurs

Conducerea partidului nu-i uită pe manifestanţii de la Cotroceni! Potrivit unor surse apropiate cabinetului Grindeanu, Guvernul pregăteşte o ordonanţă de urgenţă prin care o va răsplăti din belşug pe cea mai vocală fană PSD. Este vorba despre controversata interpretă Floricica Dansatoarea, care ar urma să fie trimisă la Eurovision, indiferent care ar fi rezultatul preselecţiei de pe TVR.

“Să ne aşteptăm la o nouă bombă: OUG 15, care ar putea fi dată chiar în această noapte sau, cel târziu, în weekend”, spune Gemil Fulea, critic muzical. “Această ordonanţă anulează practic selecţia naţională Eurovision, rezultatul acesteia devenind pur consultativ.”

“La concursul de la Kiev urmează să fie trimisă o apropiată a lui Liviu Dragnea şi a Guvernului, Floricica D., ale cărei aptitudini muzicale sunt, în cel mai bun caz, discutabile. Mai mult, se zvoneşte despre ea că ar fi cumnata lui Dragnea – soră bună cu soţia sa, Bombonica născută Dansatoarea”, a confirmat un văr primar al Ministrului Culturii, sub protecţia anonimatului.

“Refuz să comentez aceste speculaţii ridicole, însă Floricica Dansatoarea e o interpretă de valoare şi aş vota-o cu mare drag dacă ne-ar reprezenta la Eurovision”, a transmis liderul PSD.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
8 februarie 2017 17:02

Alte articole

Vezi mai mult