Nu doar anihilarea justiţiei s-a discutat intens la ultimul congres PSD! În cadrul discursului său, Liviu Dragnea a promis că va propune o lege dură pentru sancţionarea tuturor celor care, în forurile externe, defăimează cloaca asta insalubră căreia îi zicem ţară, minţind despre ea că ar fi parazitată de hoţi, impostori şi cretini care o duc pe un drum fără scăpare spre cele mai negre străfunduri ale cleptocraţiei toxice.

dragnea_defaimare.jpg
Dacă legea cu pricina va fi adoptată de Parlament, cei care descriu în termeni prea vii mizeria generalizată şi corupţia endemică din România, în loc să tacă şi să înghită ca nişte sclavi cumsecade, dar şi cei care o compară pe Viorica Dăncilă cu diferite specii din familia simienilor, vor fi etichetaţi drept trădători şi vor fi pedepsiţi “în stil asiatic” de către nou înfiinţatul Minister al Vorbitului Frumos Despre România şi Doamna Dăncilă.

“Există oameni care ajung la Bruxelles şi îndrugă tot felul de baliverne despre România. Aceşti oameni trebuie pedepsiţi exemplar. O să mă interesez dacă se mai pot efectua trageri pe roată undeva, sau măcar o biciuire cinstită”, a precizat liderul PSD, murdar pe ghete de 7 nuanţe de noroi bucureştean, în timp ce în public câţiva baroni din provincie scuipau coji de seminţe în capul unui reporter.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 13.03.2018 18:48 Monden

National Cinematografic