PSD propune o lege care să-i pedepsească aspru pe cei care defăimează ţara asta de căcat

Nu doar anihilarea justiţiei s-a discutat intens la ultimul congres PSD! În cadrul discursului său, Liviu Dragnea a promis că va propune o lege dură pentru sancţionarea tuturor celor care, în forurile externe, defăimează cloaca asta insalubră căreia îi zicem ţară, minţind despre ea că ar fi parazitată de hoţi, impostori şi cretini care o duc pe un drum fără scăpare spre cele mai negre străfunduri ale cleptocraţiei toxice.

Dacă legea cu pricina va fi adoptată de Parlament, cei care descriu în termeni prea vii mizeria generalizată şi corupţia endemică din România, în loc să tacă şi să înghită ca nişte sclavi cumsecade, dar şi cei care o compară pe Viorica Dăncilă cu diferite specii din familia simienilor, vor fi etichetaţi drept trădători şi vor fi pedepsiţi “în stil asiatic” de către nou înfiinţatul Minister al Vorbitului Frumos Despre România şi Doamna Dăncilă.

“Există oameni care ajung la Bruxelles şi îndrugă tot felul de baliverne despre România. Aceşti oameni trebuie pedepsiţi exemplar. O să mă interesez dacă se mai pot efectua trageri pe roată undeva, sau măcar o biciuire cinstită”, a precizat liderul PSD, murdar pe ghete de 7 nuanţe de noroi bucureştean, în timp ce în public câţiva baroni din provincie scuipau coji de seminţe în capul unui reporter.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
13 martie 2018 16:48
Citește mai mult despre: defaimare Dragnea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult