Publicul cere încetarea scandalului de la Operă: “Era ultimul loc unde mai puteam dormi ca lumea”

Circul cu huiduieli dezlănţuit în ultimele săptămâni la Opera Naţională din Bucureşti i-a scos din sărite pe fani! Mai mulţi bucureşteni pasionaţi de operă şi balet îi roagă pe membrii orchestrei şi pe balerini să-şi rezolve mai repede “micile diferende”, fiindcă tuturor vizitatorilor le e dor de somnul dulce din lojile Operei.

“Verdi sau Wagner nu se pretează foarte bine la moţăială, că aria emoţionantă a lui Rigoletto te face să tresari iar preludiul la ‘Lohengrin’ îţi cam tulbură visele”, recunoaşte Decebal Popescu, abonat la spectacolele Operei. “Baletul, în schimb, e atât de odihnitor după o săptămână grea de muncă… Merită biletul, clar.”

„Am adormit la Gisele într-o vineri şi m-am trezit abia la reprezentaţia de duminică! Nici când îmi pun CD-ul cu zgomote din natură nu trag la aghioase mai sănătos”, confirmă reputatul muzicolog Onufrie Rîuleţ.

“Cerem Ministrului Culturii să intervină rapid pentru aplanarea conflictului şi, dacă se poate, instalarea unor jilţuri din acelea pufoase, care se lasă pe spate. Nici fotoliile cu masaj nu sună rău”, a vociferat, proaspăt trezit din somn, un meloman din sectorul 4 al Capitalei.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
26 aprilie 2016 13:18
Citește mai mult despre: Opera scandal somn spectacol

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult