Puhoi de români la filmul Mario Bros, că vor să vadă un instalator

Rezultate ieșite din comun la box-office-ul românesc după ce milioane de români s-au înghesuit să vadă filmul Mario, auzind că este vorba de un instalator, și nu orice fel de instalator, unul italian. „Dom’le, Batman am mai văzut. Oameni care zboară, aproape zilnic. Dar un instalator? Ce minune este asta?”, povestește un spectator care a intrat la film de trei ori.

Opiniile despre calitatea filmului sunt variate, întrucât cinefilii români apreciază orice căcat, de la Romina VTM la mizeriile alea care iau „Ursul de Aur”, dar în privința fanteziei și imaginației lucrurile sunt la superlativ. „Auzi, deci știi despre ce e vorba? Un instalator. Ca nu doar că există, are și timp de salvat prințese”, explică cinefilii.

Numeroase femei au povestit ce fantezii erotice au cu astfel de instalatori. „Doar Dumnezeu știe cât am visat să vină un instalator să mă salveze. Nu neapărat să facă sex cu mine, ca-n filmele porno, aia am mai făcut, dar să repare naibii țeava aia din baie”, a povestit o româncă extrem de excitată de filmul Mario.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

10 mai 2023 19:13
Citește mai mult despre: filme instalator

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult