Puiul de urs salvat de jandarmi a învățat deja să dea cu pulanul

Ce dlăguț! Un pui de urs salvat acum câteva zile de jandarmii din Prahova a devenit deja nu doar cel mai inteligent membru al unității, ci și cel mai priceput în mânuirea pulanului. Desigur, nimic din toate acestea n-ar fi fost posibile fără implicarea șefului unității de jandarmi, colonelul Robert Acrișor.

Acesta le-a dat ordin subalternilor săi să-l învețe pe micuțul urs absolut tot ce știu și ei. S-a dovedit însă că jandarmii se pricep la dat cu pulanul și cam atât, astfel că ursulețul n-a putut fi învățat și altceva. Dar la dat cu pulanul excelează de-a dreptul, el învățând în câteva zile ceea ce unui jandarm fruntaș îi ia câteva luni de zile.

Rapiditatea cu care ursulețul a învățat să dea cu pulanul, dar și abilitățile intelectuale vădit superioare oricui din unitate, l-au pus în gardă pe colonelul Robert Acrișor. Acesta se teme că ursulețul i-ar putea lua postul, așa că l-a propus pentru avansarea la grad de general, cu speranța că astfel va fi mutat la București – poate chiar pus premier, că e mai inteligent decât Marian Ciucă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 mai 2022 13:17
Citește mai mult despre: jandarmi pulan urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult