De parcă nu erau terorizați suficient de administrator, câțiva restanțieri din Berceni s-au trezit pe cap și cu Cristian Tudor Popescu. În ultima ședință de scară la care au participat, CTP a intervenit telefonic ca să-i ia apărarea administratorului și să-i acuze pe rstanțieri că subminează bunăstarea și viitorul blocului în care locuiesc.

ctp_spart_pahar.jpg ”Dacă, într-o seară, în timp ce vă îndreptați spre apartament, sunteți atacați de cineva pe casa scării, să nu fiți surprinși”, i-a amenințat CTP. ”Înseamnă că v-ați căutat-o și, într-o bună măsură, o și meritați. Nu poți să nu-ți plătești întreținerea și să crezi că nimic nu ți se va întâmpla. Ceilalți locatari, care sunt la zi cu întreținerea, au dreptul moral să vă pedepsească!”

Administratorul a mers mai departe cu sadismul, nemulțumindu-se doar cu apelarea lui CTP. El a vorbit și cu Andrei Pleșu, care pregătește un editorial moralizator în Adevărul, din care restanțierii din Berceni vor ieși ”destul de șifonați”, după cum a lăsat să se înțeleagă blogerul Adevărul. ”Pentru că există o limită de luni în care poți să nu-ți plătești întreținerea, nu te poți întinde la infinit cu neplata”, a explicat Andrei Pleșu.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 28.01.2015 16:53 Monden

National Cinematografic