A vrut o simplă binecuvântare ca să aibă noroc la bani, dar a devenit el însuşi un fel de sfânt! În urmă cu o lună, Andrei Şulea, un inginer de 36 de ani din Găeşti, i-a dat preotului din cartier portmoneul său, ca să i-l sfinţească. Din momentul sfinţirii, Şulea spune că nu a mai pus gura pe carne sau lactate, ba chiar a simţit o pornire să ţină post negru câteva săptămâni.

portofel_gol_sfintit.jpg
“Multe minuni am văzut la viaţa mea, dar aşa ceva...”, spune o enoriaşă. “L-am văzut cu ochii mei cum i-a dat portofelul părintelui Onufrie, la sfinţit. Când şi l-a primit înapoi, s-a uitat în el şi s-a schimbat la faţă. Înainte nu era foarte credincios, dar de atunci, cică posteşte de nu se vede! Unii spun că nici curent electric n-a mai consumat luna asta, mai ceva ca un călugăr de la muntele Athos.”

Contactată de reporteri, victima binecuvântării portofelului a dat încă o dată dovadă de foarte multă evlavie, transmiţându-i părintelui Onufrie o serie întreagă de gânduri sincere despre cruce, biserică şi toţi sfinţii.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Sunday, 04.12.2016 00:43 Monden

National Cinematografic