Puterea credinţei! După ce şi-a dat portofelul la sfinţit, un român a ţinut post negru o lună de zile

A vrut o simplă binecuvântare ca să aibă noroc la bani, dar a devenit el însuşi un fel de sfânt! În urmă cu o lună, Andrei Şulea, un inginer de 36 de ani din Găeşti, i-a dat preotului din cartier portmoneul său, ca să i-l sfinţească. Din momentul sfinţirii, Şulea spune că nu a mai pus gura pe carne sau lactate, ba chiar a simţit o pornire să ţină post negru câteva săptămâni.

“Multe minuni am văzut la viaţa mea, dar aşa ceva…”, spune o enoriaşă. “L-am văzut cu ochii mei cum i-a dat portofelul părintelui Onufrie, la sfinţit. Când şi l-a primit înapoi, s-a uitat în el şi s-a schimbat la faţă. Înainte nu era foarte credincios, dar de atunci, cică posteşte de nu se vede! Unii spun că nici curent electric n-a mai consumat luna asta, mai ceva ca un călugăr de la muntele Athos.”

Contactată de reporteri, victima binecuvântării portofelului a dat încă o dată dovadă de foarte multă evlavie, transmiţându-i părintelui Onufrie o serie întreagă de gânduri sincere despre cruce, biserică şi toţi sfinţii.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
4 decembrie 2016 01:43
Citește mai mult despre: portofel post religie sfintit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult