Puterea obișnuinței! Firea și Pandele ies noaptea cu un sul de hârtie igienică în spatele hotelului și caută buda de-afară

Incidente de vacanță! Obișnuiți cu budă în fundul curții, Gabi Firea și Florentin Pandele pleacă aproape în fiecare noapte din camera de hotel cu un sul de hârtie igienică la subraț, să caute o budă în aer liber. Și cum n-o găsesc, ajung să-și facă nevoile în boscheți, spre iritarea celorlalți turiști.

”Am ieșit într-o noapte să-mi plimb câinele și am dat peste o imagine absolut odioasă: Firea și Pandele stătea ciuci și se căcau după un tufiș, ținându-se de mână în tot acest timp”, povestește un turist îngrozit. ”Știam de ei că sunt țărani, că au budă în fundul curții la vila lor din Voluntari, dar nu mă așteptam să nu fie în stare să folosească baia din camera de hotel.”

Gabi Firea s-a arătat deranjată de faptul că turistul care a surprins-o în timp ce se căca în boscheți a făcut-o țărancă. ”Domnul acela să afle de la mine că aveam la mine hârtie igienică parfumată, m-am comportant ca o veritabilă doamnă”, a răbufnit Firea. ”Dacă eram țărancă, foloseam buruieni ca să mă șterg, nu hârtie parfumată cu trei straturi. Țăran e el!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 august 2017 17:08
Citește mai mult despre: Firea pandele vacanta

Alte articole

Vezi mai mult