Puterea obişnuinţei. Un corporatist a băgat 5 lei în cutia milei şi aşteaptă să-i cadă o Cola

Zici că sunt roboţei! Un corporatist care se dusese la o biserică să se roage să primească o promovare a trecut pe lângă o cutie a milei şi văzând că seamănă cu un automat, a băgat 5 lei, în speranţa că-i pică o cola. După 10 minute de aşteptare, a zis să întrebe un preot, dar acesta i-a spus că n-a băgat destul.

„După ce am mai băgat 5 lei, preotul mi-a mulţumit pentru donaţie. Care donaţie? Dacă e donaţie, de ce nu primesc o chitanţă? Ăştia nu au auzit de Codul Fiscal?“, întreabă enervat Patrick Popescu, corporatistul căzut în capcană.

În spatele corporatistului s-a făcut o coadă imensă de oameni care vor să bage bani în cutia milei, dar Patrick nu-i lasă până nu-i vine cola. Pentru că avea o şedinţă urgentă, a chemat-o pe prietena lui, să stea de pază lângă cutia milei.

Corporatistul a vrut să facă o plângere, dar a sunat la ANPC şi cei de acolo au râs un sfert de oră de el: „Ce să facem? Să anchetăm Biserica? Unde te crezi, idiotule? Într-o ţară civilizată? Aici e România, popii fac ce vor ei. Chiar atât de naiv eşti să crezi că ar putea cineva să tragă Patriarhia la răspundere?“, i-au spus cei de la ANPC.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
9 ianuarie 2023 11:42
Citește mai mult despre: corporatist cutia milei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult