Puterea ortodoxiei! În timpul unui exorcism, posedatului i-au sărit toți dinţii de aur din gură

Deşi ar trebui să fie o procedură simplă şi nedureroasă, exorcismul dovedeşte iar şi iar că poate avea efecte secundare grave! În această dimineaţă, pe când încerca să scoată dracii dintr-un enoriaş, un preot din Urlaţi i-a extras bolnavului şi câţiva dinţi de aur. Omul Bisericii spune că e un simplu accident, însă bunurile de preţ sunt în continuare de negăsit.

„Moliftele Sf. Vasile sunt un instrument foarte sensibil. Pronunţi greşit o slovă şi pac!, în loc să-l afuriseşti pe Belzebut, i-ai scos omului ceasul de la mână. Dai pagina prea repede şi flup!, în loc să-l beleşti pe Scaraoţchi, îl dezbraci pe bietul om de lănţişorul de la gât“, explică preotul Onufrie Rîuleţ. „Ne-ar prinde bine nişte molifte de precizie, moderne, însă alea costă bani, iar noi suntem o parohie săracă.“

Deşi asupra părintelui Rîuleţ planează încă suspiciunea că şi-ar fi însuşit dinţii de aur ai victimei, autorităţile spun că nu au ce să facă, pentru că nimeni nu poate desface cutia milei fără mandat de la Patriarhie.

Rămas fără dantură, pacientul urlăţean a declarat că e plin de draci, moment în care mai mulţi apropiaţi i-au recomandat un al doilea exorcism.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
7 ianuarie 2023 12:35
Citește mai mult despre: aur exorcizare preot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult