Putin a vrut să arunce bradul dar din neatenție a aruncat un oligarh pe geam

Vladimir Putin a început anul cu o gafă de proporții. În momentul în care a vrut să arunce pe geam bradul de la Kremlin, președintele Rusiei a greșit, apucându-l de curea și de guler pe Solomon Iakovlevici, un oligarh numit Stăpânul Uraniului, care fusese în trecut un opozant al liderului rus.

Originar din regiunea Habarovsk, Solomon Iakovlevici fusese întâmplător invitat la Kremlin pentru a discuta faptul că într-o discuție telefonică cu soția ar fi spus despre Putin că ”e un descreierat care o să ne ucidă pe toți cu războiul lui stupid”.

Sosit la Kremlin chiar în dimineața respectivă, însoțit de o escortă Spețnaz, pentru că inițial refuzase să vină, motivând că trebuie să participe la o înmormântare, Solomon Iakovlevici a parcurs în circa 3 secunde distanța dintre fereastră și caldarâm, unde a binevoit să decedeze chiar în groapa pregătită în acel loc.

Putin spune că accidentul este regretabil și că el îl chemase pe Solomon Iakovlevici la Moscova pentru a-l felicita că a avut curajul să discute deschis problemele de politică externă ale Federației Ruse: ”Admir acest om curajos, care și-a păstrat principiile, dar iată că ghinionul nu ocolește pe nimeni”, a declarat Vladimir Putin.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
4 ianuarie 2023 14:09
Citește mai mult despre: brad oligarh Putin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult