Putin face aleea celebrităților. Jurnaliștii, băgaţi cu mâinile în beton și lăsaţi acolo

Exact ca la Hollywood, dar în stil kaghebist. Vladimir Putin a inaugurat la Moscova o Alee a Celebrităților. Primii care au fost invitați să fie imortalizați aici au fost mai mulți jurnaliști care de-a lungul vremii au avut păreri prea sincere la adresa liderului de la Kremlin, sau prea puține păreri de laudă la adresa țarului.

Jurnaliștii au avut surpriza să constate că la Moscova nu e ca la Hollywood și că în loc să bage mâinile în beton ca să-și lase amprenta, jurnaliștii au fost scufundați cu totul în beton și lăsați acolo, cu un afiș: ”Jurnalist faimos”, și ziarul de care aparținea. Lângă fiecare jurnalist au fost puse și anchetele făcute despre infracțiunile comise de Putin de-a lungul vremii, ”ca să știe lumea de ce sunt faimoși”, susține Kremlinul.

Familiile jurnaliștilor au participat la ceremonie și au plâns, probabil de fericire că jurnaliștii au primit în sfârșit ceea ce merită. Apoi familiile au plecat într-o excursie oferită de stat, o vizită la niște muzee din Siberia și au fost avertizați că la întoarcere s-ar putea să se defecteze trenul.

Scris de TNR
31 martie 2020 08:03
Citește mai mult despre: Putin

Alte articole

Vezi mai mult