Putin îi cere oficial lui Mârlanu retragerea Trăsniţilor din NATO

Estul Europei stă pe un butoi cu pulbere! Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, s-a întâlnit azi cu preşedintele Prima TV, Mârlanu, pentru a discuta situaţia serialului Trăsniţi în NATO, pe care Putin nu prea îl agreează.

În cadrul întâlnirii, Putin a solicitat oficial retragerea Trăsniţilor din NATO şi, în general, să se facă seriale mai amuzante la TV, gen de la „Las Fierbinţi” în sus, cel puţin.

Surse diplomatice au confirmat că Mârlanu s-a opus vehement acestui afront adus culturii occidentale şi l-a muşcat pe Putin de ureche până i-a curs botoxul – practic, o declaraţie de război la adresa Rusiei. Mai mult, Mârlanu l-a ameninţat pe Putin că îi cheamă pe Chiorete şi pe Pupăză, care ştiu amândoi karate.

Umilit, Putin intenţionează să invadeze Ucraina ca să-şi reafirme poziţia de „macho” pe scena internaţională, sugerează voci apropiate Kremlinului.

„Cred şi eu, după ce te-a muşcat Mârlanu de ureche cum mai poţi să dai ochii cu Macron şi Biden?”, a comentat un expert în geopolitică. „Sincer, cred că Ucraina a belit-o grav.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
21 ianuarie 2022 18:00
Citește mai mult despre: marlanu NATO Putin trasniti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult