Putin, operat de urgenţă. Bendeac, răpit de KGB ca să fie sosia lui două săptămâni

Preşedintele rus va fi mult mai amuzant în următoarele câteva săptămâni! O spune un dezertor al serviciului de informaţii al Kremlinului, KGB (fost FSB), colonelul Ivan Huiev, care a dezvăluit planul de înlocuire a lui Vladimir Putin cu o sosie jucată de inegalabilul Mihai Bendeac.

„După cum aţi putut citi recent în presă, Putin suferă de cancer la sânge şi are nevoie de o operaţie urgentă pe sânge deschis, sau ceva de genul”, a declarat Huiev. „Aseară, câţiva colegi ai mei într-o Volgă neagră l-au prins pe Bendeac, l-au băgat în portbagaj şi se află chiar acum în drum spre Moscova. 5-6 zile, mai mult n-are cum să dureze călătoria de la Bucureşti la Moscova cu o Volgă din anii 70. Apoi vom vedea la televizor un Putin mult mai simpatic, cel puţin timp de două-trei săptămâni.”

„Veţi şti că e Bendeac şi nu Putin pentru că, deşi îl va imita perfect pe liderul rus, va avea un dinte înnegrit cu carioca. Aşa marcăm noi sosiile, ca să nu le confundăm cu originalul”, a adăugat colonelul KGB.

Mihai Bendeac nu a putut fi contactat, însă de câte ori e sunat de reporteri, în telefon se aud bătăi disperate în portbagaj şi mai multe persoane jucând fazan în limba rusă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
17 mai 2022 08:59
Citește mai mult despre: Bendeac KGB Putin sosie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult