Puya a batjocorit ideea de familie tradițională conducând drogat și nu beat

Deși se dă mare susținător al familiei tradiționale, Puya a demonstrat că nu este nici pe departe așa ceva. El este nu doar lipsit de talent, ci și extrem de ipocrit. Iar asta o demonstrează fapta sa recentă, când a fost prins de polițiști drogat cu cocaină la volan.

„Românul tradițional conduce beat, nu drogat!“, sună poziția oficială a Coaliției pentru Familie, organizație din care face parte și Puya. „DIn păcate, și-a bătut joc de tot ce înseamnă românism. În loc să urce la volan după ce-a băut un zaibăr oltenesc sau o pălincă ardelenească, el s-a drogat cu cocaină din America de Sud. Să-ți fie rușine, Puya!“

Puya a fost atacat dur și de către colegul său de lălăială, Tudor Sișu. „Prietenia noastră s-a temrinat!“, i-a transmis acesta lui Puya. „Când te-am întrebat aseară dacă ai să-mi dai și mie niște cocaină, mi-ai spus că n-ai, că n-ai mai avut de câteva luni, că tu nu cumperi așa ceva, iar azi aflu că tu bagi cocaină pe la spatele meu. Dacă ai fi fratele meu, așa cum te lauzi, ai împărți-o cu mine. Dar nu ești. Am terminat-o cu tine!“.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
28 aprilie 2022 13:15
Citește mai mult despre: cocaina Puya sisu si puya

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult