Q Magazine, un nou articol penibil: îl laudă pe Ciorbea pentru frumusețe și verticalitate

Limbile fără stare de la Q Magazine lovesc din nou! De data asta, direct în curul lui Victor Ciorbea, slugoiul pesedist fiind descris drept un bărbat de o frumusețe și verticalitate ieșite din comun. Sub titlul ”Adonis al României”, redactorii Q Magazine îi arată lui Victor Ciorbea un nivel de pupincurism sinomim cu cel prestat față de Viorica Dăncilă sau Liviu Dragnea.

Din păcate, motive de decență ne împiedică să prezentăm citate din articolul despre Ciorbea. Este suficient însă să precizăm că persoana de la corectura revistei vomită incontrolabil de trei zile, de când a primit textul la verificat, în timp ce mai multe persoane de la tipografie se plâng că și-au pierdut vederea după ce au văzut, fără voia lor, coperta cu Victor Ciorbea.

Și pentru că efectiv nu se pot abține, se pare că șefii de la Q Magazine sunt în discuții avansate cu urmașii lui Hitler, Stalin și Pol Pot, pentru o serie de articole prin care cei trei criminali să fie prezentați într-o lumină favorabilă. ”Dacă am reușit s-o facem pe Dăncilă inteligentă, cu siguranță putem face față oricărei provocări”, spun cei de la Q Magazine.

Scris de Calin
12 noiembrie 2018 12:11
Citește mai mult despre: Ciorbea

Alte articole

Vezi mai mult