Milioane de români care locuiesc la bloc se vor gândi de două ori înainte să-şi vândă caloriferele la fiare vechi! O spun reprezentanţii RADET, care au încheiat recent un parteneriat inedit cu furnizorul de internet RDS.

wireless_calorifer.jpg
Potrivit acordului între cele două companii, atunci când nu transportă agentul termic, elemenţii caloriferului vor emite internet wireless.

"Cât e iarna de lungă, toţi românii vor beneficia de semnal Wifi de până la 100 Mbps, putându-se încălzi sufleteşte cu filme şi muzică de pe torente, atât de importante mai ales în perioada sărbătorilor", a declarat Gigi Popescu, fochist la RADET. "Că noi căldură nu cred că o să dăm."

Mulţi cetăţeni s-au declarat însă sceptici, suspectând RADET că vrea doar să-i taxeze suplimentar. "Uitaţi-vă în Ungaria! Acolo statul taxează deja şi gigabitul, nu doar gigacaloria", a exclamat un pensionar pe Facebook.
Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția specială dedicată votului de duminică, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 04.11.2014 19:37 Monden

National Cinematografic