Milioane de români care locuiesc la bloc se vor gândi de două ori înainte să-şi vândă caloriferele la fiare vechi! O spun reprezentanţii RADET, care au încheiat recent un parteneriat inedit cu furnizorul de internet RDS.

wireless_calorifer.jpg
Potrivit acordului între cele două companii, atunci când nu transportă agentul termic, elemenţii caloriferului vor emite internet wireless.

"Cât e iarna de lungă, toţi românii vor beneficia de semnal Wifi de până la 100 Mbps, putându-se încălzi sufleteşte cu filme şi muzică de pe torente, atât de importante mai ales în perioada sărbătorilor", a declarat Gigi Popescu, fochist la RADET. "Că noi căldură nu cred că o să dăm."

Mulţi cetăţeni s-au declarat însă sceptici, suspectând RADET că vrea doar să-i taxeze suplimentar. "Uitaţi-vă în Ungaria! Acolo statul taxează deja şi gigabitul, nu doar gigacaloria", a exclamat un pensionar pe Facebook.
Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția specială dedicată votului de duminică, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 04.11.2014 22:37 Monden

National Cinematografic