Radu Banciu îşi dezvăluie secretul emisiunii: În fiecare dimineaţă mă jignesc o oră în faţa oglinzii

Radu Banciu a vorbit pentru prima dată despre cum se menţine în formă când vine vorba de jignit alte persoane într-o emisiune TV. Moderatorul de la B1TV spune că în primul rând este vorba de foarte multă muncă: „Nu există zi în care să nu petrec cel puţin o oră în faţa oglinzii, timp în care mă jignesc singur”, a povestit Banciu.

Deşi nu a vrut să spună exact ce jigniri îşi aduce dimineaţă de dimineaţă, Radu Banciu s-a lăudat că este vorba de jigniri pentru care CNA-ul i-ar închide emisiunea. „Astfel de jigniri n-au fost spuse niciodată pe un post TV din România. Uneori mă jignesc atât de tare, încât sparg oglinda de nervi. Ce-i drept, e uşor să-l jignesc pe prostul pe care îl văd zilnic în oglindă, dar asta nu înseamnă că nu sunt foarte bun la jignit.”

Radu Banciu spune că uneori se antrenează cu ajutorul amicilor care îl vizitează. „O dată la câteva luni, când de întâmplă să mă viziteze cineva, nu-l las să plece până nu-l jignesc măcar trei ore. Iar o dată pe lună îmi fac mâna cu ajutorul administratorului, când merg să-i plătesc împuţitului întreţinerea.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
28 februarie 2013 19:02

Alte articole

Vezi mai mult