Radu Banciu jignește din nou: „Mamă, ești o curvă proastă și grasă”

Moderatorul pare hotărât să își facă un nume în televiziune jignind pe toată lumea, oricât de deplasat ar fi. După ce l-a numit pe Huidu nesimțit, pe Ion Iliescu căcăcios, pe copilul lui Măruță urât ș.a.m.d., iată că a venit și rândul propriei sale mame: „Mama e o curvă proastă, s-a culcat cu toți pușcăriașii. Dacă ar avea un pic de bun simț ar sta dracului închisă în casă, ar pune un felinar la ușă și ar tăia bilete la intrare, ștoarfa dracului.”

CNA-ul s-a autosesizat în cazul jignirilor lui Banciu și a somat postul B1 TV să îl predea pe Banciu autorităților, pentru a fi omorât cu pietre. Postul de televiziune s-a scuzat public, explicând că Radu Banciu este într-o situație medicală cu totul aparte: „Radu Banciu are un defect de vorbire, nu poate să-și miște buzele, de aceea vocea sa sună de parcă ar avea mereu ceva în gură. Noi l-am angajat doar ca să-l imite pe Mircea Badea, dar tot ce iese din gura lui sunt jigniri imbecile și glume furate de la alții.”

Referitor la defectul de vorbire al lui Radu Banciu, acesta provine din armată, când a fost abuzat sexual de câțiva dintre colegii săi. Aceștia l-au dezbrăcat și l-au legat de pat, punându-l la dispoziția câinelui unității, al cărui nume nu s-a păstrat. În urma incidentului, câinele care l-a violat pe soldatul Banciu a fost retrogradat la gradul de sergent. Ulterior, Radu Banciu a fost lăsat la vatră ca inapt medical, el având penisul prea mic pentru serviciul militar.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
25 noiembrie 2011 15:57
Citește mai mult despre: Radu Banciu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult