Radu Banciu, mereu ştrengar! A făcut un site fals de reţete, ca să otrăvească cât mai mulţi români

“Fără colesterol”, “Zero calorii”, “Excelent pentru diete”, Ideal cure dezintoxicare”, sunt numai câteva din aşa-zisele proprietăţi ale mâncărurilor ale căror reţete au fost postate de Radu Banciu pe un site, pentru a intoxica oamenii. De fapt, toate reţetele lui sunt pline de grăsimi, zahăr rafinat şi margarină, Banciu dorind să-i umfle pe români şi mai rău de sărbători, pentru că sufletul lui negru musteşte de răutate.

“Mi se cam luase să-i înjur pe români numai la televizor. Am văzut că toată lumea caută reţete şi ce m-am gândit? Ia să le dau eu reţete, să mă ţină minte toată viaţa. Să-i văd prin spitale, să mă bucur şi eu de sărbători că am făcut cu adevărat un rău cuiva.

Banciu spune că a fost practic obligat să facă această nouă răutate, pentru că Sorin Ovidiu Vîntu începuse să-i cam ia pâinea de la gură, insultându-i pe români aproape la fel de rău ca el, iar singura şansă de a reveni în top era să distrugă ficatul şi celelalte organe interne ale românilor obsedaţi să caute pe net reţete de “bucate de sărbători”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
19 decembrie 2014 21:12
Citește mai mult despre: Craciun Radu Banciu retete Sorin Ovidiu Vîntu

Alte articole

Vezi mai mult