Radu Banciu promite că va înjura toată populaţia României

Îndrăgitul prezentator de televiziune a anunţat ieri seară, în emisiunea „În Gura Presei”, că şi-a propus un obiectiv major în această vară: să-i înjure, pe rând, pe toţi locuitorii României, în ordine alfabetică.

Pentru a fi eficient acesta se va ocupa mai întâi de bătrâni şi bolnavii în stadiul terminal, pentru a nu scăpa. „Meningită să aibă, nu-mi pasă. Eu, când am fost la Marseille am avut o meningită adevărată, rafinată. Habar n-aveţi nici cum se spune, se zice Meningitte ţăranilor, că asta sunteţi”.

Jurnalistul a promis că va încerca să aibă o înjurătură personalizată pentru fiecare român în parte. „N-aş vrea ca, din greşeală, s-o fac pe o târfă ordinară pe vreo curvă sifilitică, s-ar putea simţi jignită”. Banciu a spus că, dacă-i mai rămâne timp, va încerca să înjure şi personalităţi decedate ale istoriei noastre. „La urma urmei ce-a făcut George Coşbuc pentru România de-l pupă atât Călinescu în cur? Te compari tu cu Baudellaire mă rahatule? Mure mă, Coşbuc, ţie şi mă-tii care te aşteaptă ca proasta în prispă”, a exemplificat Banciu.

Scris de Ef
24 mai 2012 08:05
Citește mai mult despre: Radu Banciu

Alte articole

Vezi mai mult