Vedeta postului B1 TV a recunoscut că până la vârsta lui a reușit să nu facă sex cu peste 1.000 de femei, devansând în acest top personalități marcante ale show-bizz-ului românesc precum Ion Țiriac (783 de femei), Năstase (532 de femei) și Adrian Mutu (72 de femei). Singurele vedete din România care se pot lăuda că n-au făcut sex cu mai multe femei decât Radu Banciu sunt Mihai Bendeac (2.000 de femei), Cătălin Botezatu (toate exceptând Bianca Drăgușanu) și Mihai Trăistariu (toate-toate).

radu_banciu_jigniri_peste_jigniri.jpg
„Eu n-am vrut să mă laud că nu-i stilul meu, dar m-am săturat de marțafoii ăștia care se tot laudă cu femeile din viața lor. Gata mișeilor, ajunge cu gargara erotică. Mon Dieu, dacă-ncep să enumăr câte femei nu mi-au trecut prin pat vă cruciți! Doar dacă pun mâna acum pe telefon găsesc din două butoane 10 doamne și domnișoare ce nu vor să petreacă o noapte cu mine. Despre ce vorbim noi aici?”, a declarat Radu Banciu.

Acesta a mai declarat că nu-i place să arate nimic nimănui, dar dacă este nevoie își poate demonstra virilitatea. Acesta e hotărât să joace într-un film porno în care să nu facă sex cu 1.500 de femei, stabilind și un nou record mondial.


Autor: George Bonea


Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, o poți urmări în secțiunea Times New Roman TV.


Scris de TNR | Wednesday, 26.11.2014 14:50 Monden

National Cinematografic