Vedeta postului B1 TV a recunoscut că până la vârsta lui a reușit să nu facă sex cu peste 1.000 de femei, devansând în acest top personalități marcante ale show-bizz-ului românesc precum Ion Țiriac (783 de femei), Năstase (532 de femei) și Adrian Mutu (72 de femei). Singurele vedete din România care se pot lăuda că n-au făcut sex cu mai multe femei decât Radu Banciu sunt Mihai Bendeac (2.000 de femei), Cătălin Botezatu (toate exceptând Bianca Drăgușanu) și Mihai Trăistariu (toate-toate).

radu_banciu_jigniri_peste_jigniri.jpg
„Eu n-am vrut să mă laud că nu-i stilul meu, dar m-am săturat de marțafoii ăștia care se tot laudă cu femeile din viața lor. Gata mișeilor, ajunge cu gargara erotică. Mon Dieu, dacă-ncep să enumăr câte femei nu mi-au trecut prin pat vă cruciți! Doar dacă pun mâna acum pe telefon găsesc din două butoane 10 doamne și domnișoare ce nu vor să petreacă o noapte cu mine. Despre ce vorbim noi aici?”, a declarat Radu Banciu.

Acesta a mai declarat că nu-i place să arate nimic nimănui, dar dacă este nevoie își poate demonstra virilitatea. Acesta e hotărât să joace într-un film porno în care să nu facă sex cu 1.500 de femei, stabilind și un nou record mondial.


Autor: George Bonea


Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, o poți urmări în secțiunea Times New Roman TV.


Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Wednesday, 26.11.2014 16:50 Monden

National Cinematografic