Zi mare pentru îndrăgitul bătrân Radu Beligan! Pentru că a ajuns la o vârstă matusalemică, pe care doar un grup de savanți temerari o mai măsoară, acesta a fost anunțat de primărie că i-a expirat certificatul de naștere, și trebuie reînnoit.radu_beligan_bing_bang.jpg

"Domnul Radu Beligan trebuie să știe că nu poți umbla cu certificatul de naștere expirat, amenzile sunt drastice, chiar dacă nu a fost cazul niciodată să se aplice, dânsul fiind primul caz de acest gen. Doamna Paula Iacob a fost singura care s-a apropiat de expirarea certificatului de naștere, dar, din păcate, ea a plecat dintre noi prea repede", spune Decebal Popescu, angajat la Evidența Populației.

Radu Beligan a fost ieri la primărie, și, în premieră mondială, și-a reînnoit certificatul de naștere. "Vă spun sincer, mi-e dor de vremurile din Cretacic, când nu exista atâta birocrație. Sper să mor curând, să ajung în viața de apoi, care, chiar dacă e veșnică, e mai scurtă decât cea pe care o am pe pământ", a declarat actorul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.


National Cinematografic