Radu Beligan, hotărât să poarte de acum încolo lentile de contact: “Ochelarii mă îmbătrânesc”

La sugestia mai multor fane înfocate, cunoscutul actor Radu Beligan e hotărât să adopte un nou look! Decanul teatrului românesc va purta de acum înainte doar lentile de contact, deoarece, spune el, ochelarii “îl fac să pară bătrân”.

“Mă bucur că maestrul Beligan a luat această decizie”, susţine impresarul şi stilistul acestuia, Decebal Popescu. “Eu i-am tot spus: maestre, scapă de ochelari, te fac să arăţi de 90 şi ceva de ani! Domnia sa e mai conservator; a fost reticent la propunerea mea însă, după ce a primit aceeaşi sugestie de la o grămadă de admiratoare, şi-a pus în sfârşit o pereche de lentile. E alt om! O să frângă multe inimi în următoarele decenii.”

La doar câteva zile de la renunţarea la accesoriu, actorul ar fi primit numeroase oferte tentante din partea teatrelor bucureştene. “Înainte eram distribuit doar în roluri de moşi, mă simţeam de-a dreptul jignit. Cine ar fi crezut că ramele ochelarilor erau de vină?”, a declarat acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
6 martie 2013 15:03

Alte articole

Vezi mai mult