Radu Mazăre, dărâmat după vestea groaznică primită azi! La barul de pe plajă s-a terminat berea rece

Astăzi este o zi pe care fostul primar al Constanței o va uita cu greu, și-i va lăsa multe cicatrici pe suflet. Nu este exclus să intre într-o depresie gravă de câteva minute având în vedere ce veste incredibil de proastă i-au adus apropiații: „la barul de pe plajă s-a terminat berea rece!”

„Nu doresc nimănui să fie în situația mea. Stăteam pe șezlong, la umbră, cu 8 topmodele și un negru care servea băuturi când am primit telefonul care m-a lovit ca o măciucă. Dobitocul de Gonzalez n-a fost prevăzător și adus doar o ladă cu gheață și s-a terminat. N-avem nici unde ține berea nici ce să punem în cocktail-uri. Va dura cel puțin o jumătate de oră până se va aduce o altă ladă de gheață, o eternitate”, a declarat Radu Mazăre. 

În România, Radu Mazăre a fost condamnat azi la 6 ani si 6 luni de închisoare într-un dosar în care a fost judecat pentru că a vândut la un preţ derizoriu un teren din staţiunea Mamaia. Dar un necaz nu vine niciodată singur. „Vântul în Madagascar a scăzut vizibil azi, marea este foarte caldă și calmă, cum să faci windsurfing în condițiile astea. E inacceptabil!”, a comentat Radu Mazăre deciziile justiției române. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

16 mai 2018 19:17
Citește mai mult despre: bere rece Madagascar Mazare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult