Radu Mazăre, decis să şocheze făcâdu-şi vacanţa la Slănic Moldova

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, e decis ca următoarea vacanţă să şi-o petreacă în singurul loc de pe glob în care nu a fost niciodată: în staţiunea băcăuană Slănic Moldova. El mărturiseşte că ştie doar din auzite despre acest loc, care acum îl atrage teribil cu misterul lui.

“Când eram mic, mai auzeam de la ai mei că au cunoştinţe care merg acolo. Din păcate, eu n-am apucat să ajung. M-am luat cu alte treburi, cu primăria, cu vizitele de două săptămâni în Madagascar, cu diverse sejururi prelungite pe plajele Braziliei, unde mulatre voluptoase mă serveau goale cu fructe exotice. Mă rog, treburi mărunte, edilitare. Şi uite-aşa am ajuns la 40 de ani şi n-am văzut Slănic Moldova.”

Mazăre spune că şi-a rezervat deja cazare în mica staţiune băcăuană, unde speră să se distreze la maxim plimbându-se seara pe alei, alături de pensionarii veniţi la tratament.

“Mi-am luat cazare la vila Felicia, de pe strada pincipală. Am şi mic dejun inclus, nu-mi mai trebuie nimic, mă doare la bască. Am rezolvat şi cu personalul, pentru că nu-mi prea convenea. Camerista era o bătrână de 65 de ani, iar la masă m-ar fi servit o fostă învăţătoare din localitate, ieşită la pensie. Păi ce sunt eu, gerontofil? Am aranjat imediat cu nişte sclave panameze virgine, să vină să lucreze la pensiune cât stau eu acolo. Le-am şi văzut, sunt foarte mişto. Au pe ele doar nişte costume exotice, din frunze de palmier. Şi partea bună e că nici nu ştiu limba, deci nu te înnebunesc la cap cu tot felul de prostii.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
22 octombrie 2011 07:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult