Radu Mazăre şochează cu un car alegoric inspirat de revoluţie plin cu cadavre de la morga Constanţa

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, şochează din nou comunitatea internaţională sărbătorind victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 printr-un car alegoric extrem de realist, încărcat cu zeci de cadavre „împrumutate” de la morgă, numit Carul Martirilor Revoluţiei.

Conducând personal defilarea într-un transportor blindat pe capota căruia era legat victima unui accident auto, primarul Mazăre i-a asigurat pe rudele morţilor folosiţi la eveniment pe post de martiri că prosoapele şi lumânările vor fi asigurate de primărie, „că aşa e creştineşte”.

„Am vrut să dăm un aer autentic serbărilor prilejuite de Revoluţia română. Consider că a fost un succes, chiar dacă multă lume a leşinat. Eu zic că dacă facem din asta o tradiţiei vom aduce turişti în Mamaia chiar şi pe timpul iernii”, declară primarul Constanţei.

Fostul preşedinte Ion Iliescu, unul din invitaţii speciali ai defilării de la Constanţa, s-a declarat scârbit de cum a ieşit totul: „N-au împuşcat niciun civil! De ce nu m-au întrebat pe mine, le spuneam eu exact ce să facă, în ’89 eu am dat ordin să se tragă în oameni!”

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Ionut
22 decembrie 2013 09:12

Alte articole

Vezi mai mult