Radu Mazăre, surprins de paparazzi îmbrăcat cu un sacou gri

Sursele noastre spun că Radu Mazăre va apărea mâine în Click într-o postură inedită. Primarul Constanței a fost surprins de paparazzi tabloidului într-un sacou gri, cu o cămașă albă pe dedesubt și pantaloni negri.

Imaginile i-au lăsat cu gura căscată pe toți cunoscuții lui Mazăre. Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat cu sacourile lui roșii de aristocrat brazilian sau cu eșarfele multicolore de proprietar jamaican de sclavi. “Dacă voia să adopte o ținută sobră, putea oricând să-și pună pe el uniforma de ofițer nazist”, a declarat perplex fratele mai mic al primarului.

Incapabilă să înțeleagă gestul lui, lumea a început deja să se întrebe dacă nu cumva Radu Mazăre duce o viață dublă. Este posibil ca miliardarul care poartă noaptea costume țipătoare de gangster din America anilor ’20 să fie ziua un simplu cetățean, cu frică de lege? Mă rog, e o ipoteză naivă.

Contactat telefonic, Radu Mazăre ne-a explicat întregul incident. “Lumea e superficială în ziua de azi, oamenilor le pasă doar de aparențe. Mă deranjează că paparazzi s-au oprit la sacoul meu gri și n-au văzut că pe sub cămașă aveam o bluză cu buline roșii. Pun pariu că în poză nu apar nici labele de scafandru cu care mă încălțasem. Mă rog, tipic pentru presa de scandal.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
5 mai 2011 08:05

Alte articole

Vezi mai mult