Radu Mazăre, tratat regeşte în Madagascar. Băștinașii l-au pus la îngrășat şi îi pregătesc un jacuzzi cu legume

Deși încă nu a primit azil politic în Madagascar, Radu Mazăre nu se poate plânge de tratamentul de care are parte pe insula de pe coasta Africii. Fostul edil al Constanței spune că încă de când a ajuns pe insulă e tratat regește, cum nici în vizitele de lucru de pe vremea când era primar nu i s-a întâmplat.

”Mă servesc încontinuu cu mâncare încă de când am ajuns aici, de zici că e un obiectiv național pentru ei să mă îngrașe”, povestește râzând Radu Mazăre. ”Unii chiar se uită urât la mine dacă le refuz mâncarea, de parcă i-aș jigni grav, așa că am început să mănânc tot ce mi se dă, ca să nu-i supăr. M-am îngrășat deja vreo 8 kg, lucru care, nu știu de ce, îi face foarte fericiți pe băștinașii de pe insulă.”

Radu Mazăre se laudă că ospitalitatea de care se bucură nu se rezumă doar la mâncare. ”De câteva zile au început construcția a ceva ce pare un jacuzzi imens, care am înțeles că e special pentru mine”, spune Mazăre. ”E un jacuzzi mai vintage, așa, că vor încălzi apa cu foc de lemne puse sub el. Și am mai remarcat că în apa de jacuzzi au pus țelină, morcovi și alte legume, ceea ce mi se pare interesant, că n-am mai stat niciodată într-un astfel de jacuzzi. Așa o fi tradiția la ei, probabil.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 ianuarie 2018 16:05
Citește mai mult despre: Madagascar Radu Mazare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult