Răduleasca a povestit cum l-a cucerit pe Felix: ”Când îi fac sex oral, îmi scot proteza dentară”

Nu trece săptămână fără ca Mihaela Rădulescu să nu șocheze pe Facebook cu detalii despre viața ei sexuală alături de austriacul Felix Baumgartner. Ultimul detaliu împărtășit cu prietenii ei virtuali e parcă totuși mult prea intim pentru a fi făcut public: Mihaela a povestit cum îi face sex oral lui Felix.

”Ca să-i amplific plăcerea, îmi scot întotdeauna proteza când îi fac sex oral”, a povestit diva. ”O altă poziție cu care îl înnebunesc este cea în care eu stau și-mi pândesc vecinii pe vizor, iar el mă posedă pe la spate. Nu lipsesc nici momentele sado-maso, când îl leg cu cătușe de un scaun și apoi îl cicălesc și îl lovesc cu sacoșa pentru că nu-mi cedează locul pe scaun.”

Deși extrem de mulțumit de sexul cu Mihaela, Felix are și motive de nemulțumire. Din cauza vârstei înaintate, Mihaela Rădulescu se trezește foarte devreme, ca orice persoană ajunsă la vârsta pensionării. ”Nu că aș avea ceva împotriva sexului de dimineață, dar parcă la 5 dimineața este un pic cam devreme pentru asta”, s-a plâns austriacul unor apropiați.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
26 septembrie 2015 08:09
Citește mai mult despre: Mihaela Radulescu

Alte articole

Vezi mai mult